BERENETA

Na Margarita, ens va convidar a fer una brereneta al lloc del seu nebot.  Na Niní i na Fina, van acabar dins sa piscina vestides, no tot és feina, xalar i riure també és important!

MARXA SOLIDARIA

L’IB Miquel Guàrdia d’Alaior, va organitzar una marxa solidària a favor d’Alba, noltros vem fer unes xerrades de prevenció del càncer de mama.

CONCERT SOLIDARI

El passat dissabte 11 de Juny, la Coral Canticus d’Alaior, va oferir un concert a benefici d’Alba, titulat “Bandes Sonores immortals”. Cal agraïr a la directora, Luba Kletsova, i a tots els membres de la Coral, que pensessin en noltros per aquest concert.

CAMINADA SOLIDARIA

Tot i que es va haver d’ajornar per mal temps, al final va ser tot èxit. Organitzada desde Ferreries, amb ruta pel Camí Reial per anar, i pel Barranc d’Algendar per tornar.

DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Alba Menorca també contra la violència de gènere.

SOPAR SOLIDARI

El Restaurant “La Caprichosa”, de Cales Fonts, va organitzar un sopar solidari, el benefici del qual, va se donat íntegrament a Alba Menorca. (Octubre 2021)

EXCURSIÓ

Visita a la casa pagesa, del segle XVIII i la casa senyorial del segle XIX. Setembre 2019.

teatre

L´any 2004 varem preparar una obra de teatre: “Pisito de solteras”. Tot un èxit.

SORTIDA CULTURAL

Visita al Centre Artesà de Mercadal.

cursa de La dona

Com cada any, moltes de les afectades participem en aquesta cursa. Poc a poc! (2019)

MAÓ + FLORS

Cada any Maó engalana carrers i aparadors, i nosaltres hi participem.

Pregó de les festes de Gràcia a Maó.

Les festes de Gràcia, se celebren del 6 al 9 de setembre. L’any 2017, una representació d’Alba, va ser l’encarregada d’obrir ses festes. Tot un honor!